https://kongsbergfotterapi.bestille.no/OnCust2/#!/

 

Her er det mulig å booke timer for behandling!

Fotterapeuten

Fotterapeut Eva Steen Johansen var utdannet i 2000.Etterutdanning/fordypning i diabetes var hun ferdig med i 2003.

Fra hun var ferdig utdannet, har hun holdt seg faglig oppdatert hvert år.

Spesielle faglige interesser er diabetes foten, hygiene i fotklinikken, kroppens biomekanikk og hvordan såler kan avhjelpe forskjellige fotproblemer/individuell tilpassing av såler.

Fotterapeuten har flere kurs i avlastningsteknikker med bl.a. filt og silikon - dette brukes mye for å avlaste sår og forskjellige andre fotproblemer.Jobber gjerne tverrfaglig og i samarbeid med pasientenes lege/sykepleier der dette er aktuelt.

Hun har gjennomført forskjellige kurs i såletilvirkning og -teori, gjennom flere år, hvor bl.a. ortopediingeniører og fotterapeuter har vært instruktører.

Har gjennomført flere kurs og opplæring i sterilisasjon/hygiene hos Steriliseringskontrollen ved Rikshospitalet. Også opplæring og praksis fra Sterilsentralen ved Vestre Viken Helseforetak, Kongsberg sykehus, hvor hun var ansatt som vikar i deltidsstilling en periode.

 

 Startet egen klinikk på Nesodden i 2000 og drev denne til 2013.

Etter å ha flyttet tilbake til hjembyen, etablerte så Eva i siste halvdel av 2014, Kongsberg Fotterapi.

Programmet for det siste kurset fotterapeuten var på i 2019, var variert og veldig givende og interessant! Kurset ble arrangert av en av mine dyktige kolleger i regi en av de tverrfaglige gruppene jeg er medlem i, og fant sted i Sogndal.

Årets siste faglige oppdatering var kurset i regi av Fotterapeutforbundet, i smittevern og hygiene. Dette er et tema jeg har vært svært opptatt av i mange år, og jeg har ventet på et kurs som dette veldig lenge!

Vanskelig og interessant tema😉